Over mij

Hallo, leuk dat je kijkt op mijn blog.

Mijn naam is Charissa, 21 jaar oud, geboren op 29 juli 1994.
Ik doe de opleiding Verzorgende, hierna de Verpleegkundige opleiding om vervolgens kinderverpleegkundige te worden. Zelf zit ik eraan te denken een gehele andere opleiding te gaan volgen, deze is nog onduidelijk welke.

Lezen is voor mij een plek waar ik mezelf in kan verdiepen, nieuwe dingen kunnen leren van schrijvers en graag mijn mening over het boek kan delen met anderen. Naast Lezen sport ik ook, alleen de komende paar maanden even niet na een dubbele operatie aan mijn voet. Hierdoor moet ik eerst opnieuw leren lopen. Verder is muziek mijn lust en mijn leven in combinatie met lezen. Films en series kijken doe ik ook heel erg graag, iedere zaterdag avond hebben wij hier bij mij thuis een film avond.

Ook knutsel ik graag alleen met mijn recensies plaatsen en veel lezen, heb ik hier weinig tijd voor. Ook schrijf ik graag verhalen.
De genre die ik graag lees verschild per keer ik hou van fantasie, waargebeurd, thriller, Young Adults, crime en horror. Van romantiek hou ik niet echt alleen als het met iets gecombineerd is. Misschien ga ik later ook liever iets met boeken doen.

Ik ben begonnen met deze blog, omdat het me leuk lijkt om iets voor mezelf te hebben en te kunnen uiten. Alleen recensies op een site schrijven vond ik voor mezelf niet goed genoeg. Als ik iets doe probeer ik het altijd goed te doen.

Ook leuk om te weten is dat ik HSP (High Sensitieve Person) ben, dat houd in dat ik hooggevoelig ben. Voor mensen, dieren maar ook voor andere dingen zoals geesten. Zelf zie ik geesten en heb dromen die later uitkomen, ik ontwikkel mezelf hierin door hulp van buitenaf. Maar  natuurlijk ook van boven af. Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde, maar ik geloof niet in een hemel en een hel. Een hemel en een hel houd alleen maar in dat als je zogezegd in de ‘hel’ terecht komt, je leven nog niet afgelopen is. Je moet hier op aarde nog lessen of andere momenten over doen, anders doen of af maken voordat je ziel, je geest naar boven kan in rust en in vreden.
De aarde is slecht een leerschool, alles wat we boven in de hemel doen, doen we ook hier op aarde. Alleen zijn ze boven verder in hun ‘ontwikkeling’ dan hier op aarde. Voor eventuele vragen kunnen deze altijd aan mij gesteld worden, als je behoefte hebt aan een luisterend oor ben ik waarschijnlijk diegene voor jou.
Ik kan niet op aanvraag contact leggen met een overleden dierbare, hierin ben ik nog niet voldoende ontwikkeld. Maar geregeld komen ze langs als ik in contact ben met jullie.
Zelf ben ik niet alleen HSP maar ook een indigo kind en zie meer dan andere mensen zien.

 

Heel veel plezier op mijn blog en ik hoop dat jullie het wat vinden.

Hele lieve groetjes
xxx

2 reacties

 1. n.v.t@gmail.com'

  Wat een leuke website!

  Je schrijft leuke recensies over boeken. Ga zo Door!  

  Beantwoorden
 2. patvanbeirs@telenet.be'

  Benieuwd wat je als aspirante-verpleegkundige van mijn ZIGEUNERGEBROED vinden zal…. 🙂
  Veel sterkte bij je revalidatie !

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.