De 9 dagen van Rabbit Hayes – Anna McPartlin

1e19cd92095d33033ec21fa14910ebd2_cache_Titel: De 9 dagen van Rabbit Hayes
Auteur: Anna McPartlin
Jaar: Februari 2016
Pagina’s: 392 blz.
Bindwijze: Paperback
Uitgeverij: A.W. Bruna
Categorie: New Adult
Prijs v.a.: €17,50

Rating: music notemusic notemusic notemusic notemusic note

Beschrijving:
Hier is een waarheid waar niemand omheen kan:
het leven kun je niet sturen.
Rabbit Hayes houdt van haar ‘gewone’ leven en van alle buitengewone mensen om zich heen. Ze is gek op haar dochter, Juliet. Op haar kleurrijke, chaotische familie. En op de enige man in haar hart: Johnny Faye. Maar het lijkt erop dat de wereld andere plannen heeft gemaakt voor Rabbit. En daar heeft ze vrede mee. Want zij heeft haar eigen plannen – en nog een paar dagen de tijd om ze werkelijkheid te laten worden.
Hier is een waarheid om te onthouden: dit is een verhaal waarin wordt gelachen om de verrassingen van het leven. Een verhaal over het vinden van plezier in elk moment.

Recensie:
Het verhaal schijnt een roman te zijn, dit staat ook op de cover. Ik twijfelde heel erg over het boek, maar besloot het toch te lezen. De cover sprak mij erg aan, maar de achterflap tekst niet echt. De eerste bladzijde raakte mij al gelijk en dit was een goed teken. Besloot verder te lezen en voor ik het wist keek ik met een treurig gezichtje… Het boek was uit. Het boek geeft flashbacks weer, veel emoties dat je zakdoekjes nodig heb. Het verhaal gaat over Rabbit, Rabbit is een vrouw met een 12 jarig dochtertje. Rabbit heeft een broer die in New York woont en speciaal voor Rabbit terug komt, niet voor zomaar. Rabbit lijdt aan een ongeneselijke ziekte, ze probeert de dagen die ze nog heeft iets ervan te maken. Ze vecht en vecht om bij haar dochtertje te blijven om haar niet alleen te laten, maar daarnaast heeft haar man/vriend een andere verwerkingsproces erbij hij lijdt aan MS. Dit verhaal geeft zoveel emoties met zich mee zoals ik al zei, dat je het boek in ene keer wilt uitlezen. Er spoken zoveel vragen door je hoofd, waar je later antwoord op krijgt. Niet alleen krijgt Juliet te maken met een proces van haar moeder, ook van haar vader.

Normaal gesproken hou ik niet veel van Romans, ik kan zeggen. Ik raad iedereen dit boek aan om te lezen, aangezien er nog al veel te vaak met dit woord gescholden wordt en dit moet stoppen. Ik kan je met zekerheid zeggen dat als je dit boek hebt gelezen, denk je wel anders. Geloof mij maar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.