De Strijd met de Witte Wolf – Christine Charliers

400 blz
Oktober 2018

Clavis
9789044833447
Young Adult
Derde deel in de trilogie

Beschrijving:
Esther en Jonathan worden nog altijd opgejaagd door Crustonic. Dat louche bedrijf doet onderzoek naar genetische manipulatie, en heeft stamcellen van de tieners nodig. Maar dat is niet het enige probleem van Esther en Jonathan. Ze worden namelijk ook belaagd door een wolf die niet te grijpen lijkt. En dan hangt er nog de geur van romantiek in de lucht. Maar het duo richt zich op één doel: er moet een einde komen aan Crustonic!

Recensie:
Het derde en laaste deel in de Trilogie In de ban van de Wolf. Een verhaal waarmee je in de huid van een wolf kruipt. Esther er Jonathan proberen nog steeds te ontsnappen aan Crustonic, om zo een eind aan Crustonic te maken. Esther komt erachter dat ze verder gaan dan dat ze zouden doen, ze planten stamcellen in kinderen om te kijken hoe het effect op hun is. Esther weet te ontsnappen en probeert samen met haar vrienden een plan te verzinnen, waarbij wolven en hun reddende engel een grote rol spelen. Lukt het hun om een einde aan Crustonic te maken?

Het verhaal trok me vanaf de eerste bladzijde al en wilde het niet neerleggen, het verhaal is goed te volgen en spannend. Soms irriteer je je wel aan sommige personen, maar dat is ook het karakter van diegene, alsof ze denken dat ze alle macht van de wereld hebben en de baas over iedereen zijn. De personages zijn goed uitgewerkt, je mist niks van ze. Ook de karakters worden goed uitgebeeld. Het verhaal is goed afwisselend van Crustonic naar school naar vrijetijd wat je in het vorige deel soms wel is miste. Christine heeft een goed laatste deel weten uit te brengen, wie weet wat ze in de toekomst nog gaat schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.