Tot in de Dood – Debora Elisabeth

Titel: Tot in de Dood
Auteur: Debora Elisabeth
Pagina’s: 260 blz.
Bindwijze: Paperback
ISBN: 9789461092700
Jaar: Juni 2017
Uitgever: Dutch Venture Publisher

Beschrijving:
Daan en Roza zijn al jaren goede vrienden. Net als hun vriendschap zich tot iets diepers transformeert, slaat het noodlot toe: na een avond stappen worden ze slachtoffer van een auto-ongeluk. Hierdoor belandt Roza in een rolstoel en hangt het leven van Daan aan een zijden draadje. De klap van het ongeluk heeft de deur naar de gave die Daan al jaren angstvallig verborgen houdt, opengeslagen. In een diepe slaap waaruit hij misschien niet meer zal ontwaken, krijgen hij een waarschuwing van gene zijde.

Liefde blijft altijd bestaan… zelfs tot in de dood.
Recensie

Voor het lezen:
De cover geeft niet veel weer over het verhaal zelf. Eerlijk gezegd vind ik het ook niet bij het de beschrijving passen. De cover geeft voor mij meer iets van een roman verhaal waarbij er veel kleffigheid in voorkomt. De beschrijving sprak me daarin tegen wel aan en besloot daardoor het verhaal te gaan lezen, ook omdat ik graag wil weten hoe het afloopt. Ook was is erg benieuwd hoe Daan met zijn gave omgaat en welke gave het is.

Tijdens het lezen:
Tijdens het lezen kwam ik er achter dat het een heel ander verhaal is, waarin ik mezelf heel erg in herken. Daan die verliefd is op Roza en Roza op Daan, maar dit niet tegen elkaar durven te zeggen, omdat ze bang zijn dat het hun vriendschap kan verpesten. Je voelt de emotie van de personages, dat goed naar voren komt. Het is erg leuk om te lezen hoe de auteur in het spirituele staat en hoe ze dit naar voren brengt.

Kippenvel over mijn hele lichaam

 

Conclusie:
Pak de zakdoekjes er maar bij want het is een boek waar je zelf ook even een traantje in mee pikt. Binnen een dag had ik het boek (of in dit geval epub versie) uit. Ik hoop dat de auteur verder een boek gaat schrijven waarbij het spirituele naar voren komt, dat het niet erg, vreemd of raar is dat je dingen ziet die een ander niet kan zien (overleden mensen/dieren) en kan horen. Van dit soort roman boeken hou ik!

En Daan dat is echt een droom jongen #FallInLove 😍 Had ik maar zo’n jongen 😳

Het verhaal is zo spannend dat je wilt doorlezen en wilt weten hoe het afloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.