Wonderland – Jen Minkman, Jennifer Mellink e.a.

Afbeeldingsresultaat voor wonderland jen minkman330 blz.
Papaerback
9789492585059
November 2017
Dutch Venture Publishing
Young Adult, Kerst

Beschrijving:
Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers ‘Let It Snow’ en My True Love Gave To Me’ hebben tien young adult auteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen. Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal: Wonderland bevat door ieder wat wils met verhalen waarin ware liefde en de kerstgedachte centraal staan. Met deze collectie heb je tien goede redenen in handen om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand.

 

Recensie:

Dit keer even geen voor, tijdens en conclusie. Maar een gewone geschreven recensie over Wonderland. Op Facebook gaat het al rond nog zoveel dagen tot Kerst of diegene die niet kunnen wachten tot kerst plaatsen hun verhaal al. Maar wat als het nog geen Kerst is en je toch een Kerstgevoel wilt krijgen, nu al in de maand november. Dan ben je bij Wonderland aan het goede adres, oh nee wacht dan raad ik je dit boek aan. Het gevoel alsof de kerstboom al op staat, er sneeuw in de tuinen en op de daken ligt, gezellig knus met warme chocolademelk en een fleece plaid op de bank. Dat kreeg ik bij dit verhaal, tien prachtige geschreven verhalen van tien verschillende auteurs en tien verschillende verhalen ieder zijn eigen style. Zelf vond ik het een leuke bundel eindelijk weer is een goed kerstverhaal. Natuurlijk spreekt niet ieder verhaal je aan, maar toch al denk je dit verhaal ligt me niet en je leest door kom je zelf nog voor een verassing te staan. Bij sommige verhalen waren deze best kort en zou je er meer van willen lezen, maar aan de andere kant kan je je fantasie ook weer een rol laten lopen.

De verhalen waar spanning in voor kwam waren goed spannend en degene met meer een romantische tintje waren ook echt romantisch. Kortom het is een geslaagde verhalenbundel. De thema’s zou je niet altijd verwachten, maar past goed bij het verhaal. Dit maakt het lezen leuker, zeker als het ook op realiteit gebied kan liggen.

De bundel kan ook het hele jaar door gelezen worden, er zit zoveel meer in verwerkt dan alleen sneeuw en Kerst.

Ik geef het boek Gerelateerde afbeelding

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.