Zilveren Vleugels – Vanessa Gerrits

Titel: Zilveren Vleugels
Auteur: Vanessa Gerrits
Bindwijze: Paperback
Pagina’s: 320 blz
Jaar: februari 2017
Uitgever: Dutch Venture Publishing

Rating: Afbeeldingsresultaat voor music noteAfbeeldingsresultaat voor music noteAfbeeldingsresultaat voor music noteAfbeeldingsresultaat voor music noteAfbeeldingsresultaat voor music note

Beschrijving:
Een jaar nadat Max Lucy’s vleugels stal (en Lucy Max’hart stal) is hij vastberadener dan ooit om haar vleugels terug te geven. Dankzij een mechanisch prototype van angellicumzilver zullen de Engel en de Kraai eindelijk samen kunnen vliegen.
Maar Lucy’s gedwongen huwelijk met beschermengel J.J. en de rol die Max ongewild speelt in een machtspelletje tussen de Tribalkraaien staan hun gevleugelde liefdesgeluk in de weg. Wanneer een oude bekende zich opwerpt als onverwachte nieuwe vijand, staan Lucy en Max recht in het kruisvuur van zijn wraaklust
De werelden  van Engelen en Kraaien zijn nog nooit zo nauw met elkaar  in aanraking gekomen – zullen ze verenigd worden of elkaar vernietigen?

Recensie:
Het tweede deel in de Vleugel Trilogie.

Waar het eerste deel meer om draaide tussen Max en Lucy, word in het tweede deel de buitenwereld meer betrokken in het verhaal. Dit voegt meer spanning en avontuur aan het verhaal en zit je midden in. Toch in het begin van het verhaal kom je er moeilijk in, je bent aan het terug denken hoe het eerste deel ging.

Wat erg fijn is, zijn de scenes tussen Max en Lucy. Je leest nu apart van ze en wat ze apart meemaken. Ook lees je dat Lucy meer los komt, in het eerste boek was ze een beetje gesloten. Nu komt ze meer los. De liefde tussen Max en Lucy is ook veel meer, ze zijn haast onafscheidelijk en willen alleen elkaar. Lukt hen dit of zal Lucy voor eeuwig in de handen van haar beschermengel zijn?

 

Heb zelf erg genoten van dit verhaal, de cover van de trilogie word steeds mooier en beter. Het voelt alsof je naar een echt persoon kijkt. Op sommige stukjes werd ook dit weer een beetje langdradig, maar toch valt het niet veel op en is de langdradigheid zo weer voorbij.

Op naar deel drie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.