Kapot – Carry Slee

kapotTitel: Kapot
Auteur: Carry Slee
Jaar: 2015
Pagina’s: 272 blz.
Bindwijze: Hardcover
Uitgever: Overamstel
Categorie: Jeugd, Scheiding
Prijs v.a.: €14.99

Rating: music notemusic notemusic notemusic note 1/2

Beschrijving:
Julia en haar broer Thijs spelen samen in een succesvolle band. Ze hebben veel vrienden en zijn alle twee tot over hun oren verliefd. Een heerlijk leventje dus.
Ze hadden nooit kunnen denken dat het kon gebeuren, maar ineens wordt alles anders. Het drama dat zich thuis afspeelt zet Julia en Thijs lijnrecht tegenover elkaar en dreigt alles kapot te maken.

Recensie:
Kapot van Carry Slee is haar nieuwste boek, het boek speelt zich af uit het oogpunt van Julia. Julia hoort haar ouders vaak tegen elkaar schreeuwen en is bang dat ze gaan scheiden, haar broer Thijs heeft zo iets als het gebeurd gebeurd het maar gelooft niet dat het zover loopt. Het boek leest lekker weg en is makkelijk geschreven. Toch vond ik dit boek best tegen vallen in vergelijken met de andere, waar veel spanning en de echte waarheid in zat die je ook voelde, in dit boek had ik dit niet en dat vond ik best jammer. Het is niet de schrijfstijl wat je van Carry gewend ben, maar toch is het boek goed om te lezen en het leest heerlijk weg. Toch wil je weten hoe het eindigt en dat is een heel goed teken, ondanks dat het verhaal tegen valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.