30 day challenge – day 1

Er is weer een challenge gaande die ik zag op de blog van mijn peetzus. Heb nog niet eerder mee gedaan aan zo’n challenge en ben benieuwd wat het resultaat word. Dit is de eerste dag, ja jullie zullen denken eerste dag? Dat komt, omdat ik de challenge net pas heb opgemerkt en niet wil wachten tot het nieuwe jaar en zo leren jullie mij ook een beetje meer kennen.

De achtergrond is door mij zelf gemaakt en er staat een copyright op, dit plaatje mag door niemand overgenomen worden dan dat er eerst toestemming gevraagd is! 
Achtergrond met naam

Wie ben je?:
Mijn naam is Charissa, vele van jullie zullen mij waarschijnlijk al kennen, andere misschien ook niet. Ben 22 jaar oud en heb nu een jaar deze blog. In het begin wilde ik de blog alleen gebruiken voor recensies, maar kwam er al snel achter dat het meer dan alleen recensies werden. Zo nu ook de challenge.
Zelf woon ik nog thuis bij mijn ouders, mijn broer van zestien en onze kat. Voorheen hadden we niet echt een goede band, maar ja dat heb je ook als broer en zus zijnde. Gelukkig hebben we nu wel een band en kunnen we goed met elkaar overweg, lachen veel en halen de gekste gesprekken naar voren. Ook hij heeft een blog, hij recenseert producten en verder weet ik het eigenlijk niet zo goed. Het is slecht ik weet het. Verder heb ik nog een kat.

Waarom een blog?:
Ja, dat is een heel leuk verhaal. Vorig jaar kreeg ik van mijn broer drie keuzes per link voor mijn verjaardag, twee van de Sims 4 en de andere was dus deze blog. Helaas stond deze als pakket en dacht ik dat het een pakket van The Sims 4 was, nadat ik het had aangeklikt en mijn broer zei ‘weet je het echt zeker?’ antwoordde ik natuurlijk met ‘ja’. Hij deed het en ik moest een webblog naam verzinnen, en dus keek ik hem raar aan en zei het was toch een Sims pakket? Natuurlijk lagen ze in een deuk, wat ik me ook kan voorstellen. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan, want wilde altijd al recensies gaan schrijven voor andere. Helaas is mijn blog nog niet zo bekend.

Waarom de naam BlueMoon13?:
Voorheen heette mijn blog Butterflygirl129, hier groeide ik op uit en wilde ik een andere naam. Een naam die niet veel gebruikt zou worden. Ik ben gek op de kleuren blauw en zwart, maar ja BlackMoon klonk ook weer zo duister. Het getal 13 is mijn geluksgetal even als vrijdag de 13e, vandaag de naam BlueMoon13.

Wat doe je verder?
In het dagelijkse leven ben ik werkloos en opzoek naar een baan, natuurlijk heb ik veel sollicitatiebrieven verstuurd. Helaas zonder succes nog. Verder ben ik een sportief type en ben gek op sport, zelf heb ik veertien jaar lang op een vecht/verdedigings-sport gezeten. Daar ben ik door omstandigheden mee gestopt (deze omstandigheden is te vinden in het mapje over mij – uit de running). Nu doe ik aan sh’bam (dat is een danssoort, je zal waarschijnlijk nu gaan opzoeken op YouTube voor filmpjes en denken, maar dat is Zumba? Ik kan je zeggen, dit is absoluut geen Zumba. Zumba is meer salsa, wij hebben meer dans). Naast sh’bam doe ik nog aan yoga/pilatus/Tai Chi/ bodyBalance in één en ben zeker opzoek naar nog meer groepslessen die mij leuk lijken. Echter is Zumba niks voor mij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.