30 day challenge – Day 10

Er is weer een challenge gaande die ik zag op de blog van mijn peetzus. Heb nog niet eerder mee gedaan aan zo’n challenge en ben benieuwd wat het resultaat word. Dit is de tiende dag.

De achtergrond is door mij zelf gemaakt en er staat een copyright op, dit plaatje mag door niemand overgenomen worden dan dat er eerst toestemming gevraagd is! 

Mijn drie beste en slechtste eigenschappen

Beste eigenschappen:
Mijn drie beste eigenschappen is dat ik zorgzaam ben, lief (tenzij je het er zelf naar maakt, dan is het een ander verhaal) en behulpzaam. Ik wil andere mensen helpen waar ik kan, ook al weet ik dat het soms ten koste van mezelf gaat. Maar dat heb ik voor de beste over, want ik weet dat ze ook altijd voor mij zullen klaarstaan.

Slechtste eigenschappen:
Natuurlijk heb ik heel veel slechte eigenschappen, eigenlijk ben ik ook gewoon slecht. De slechtste eigenschappen die echt het meest naar voren komen zij: ben niet sociaal dat kan leiden tot verkeerde antwoorden, natuurlijk bedoel ik het goed al komt het zo niet over… Als ik van iemand hou, dat diegene echt heel veel voor me betekend kan het vaak als stalking overkomen, daarnaast maak je je ook veel sneller zorgen om iemand. De laatste slechtste eigenschap heb geen idee welke ik dan moet kiezen, ik ben niet grappig. Soms floepen er wel is dingen uit die je dan niet meent of dat je het op Facebook zet dat het verkeerd over komt. Ik denk toch echt dat dit het meeste is wat naar voren komt, soms heb ik een grote bek dat weet ik zelf ook. Soms heb je dat wel nodig in de werkelijkheid.

Vrienden van me accepteren me hoe ik ben, ook sommige die ik nog niet goed ken. Ben al meer opener geworden, meer van mezelf gaan houden hoe ik ben. Dat ik uniek ben. Als andere dat niet kunnen accepteren zijn ze niet de juiste persoon voor mij. Ja, ik heb een handleiding. Ik ben verlegen en alles, maar dat komt ook merendeels door mijn verleden. Ik probeer te veranderen, maar dat moet ook weer niet ten koste gaan van wie ik werkelijk ben.

Je lievelingsoutfit:

Mijn lievelingsoutfit? Dat is een lastige, ik koop alleen kleding die ik echt leuk vind en wat echt lekker zit. Sinds kort ben ik er achter dat iemand anders en ik dezelfde broek hebben, ja dat word dan ook een van je favo die je niet snel wegdoet. Maar uit eindelijk zit een trainingsbroek toch het lekkerste. Echt een lievelingssetje heb ik niet echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.