30 day challenge – day 4

Er is weer een challenge gaande die ik zag op de blog van mijn peetzus. Heb nog niet eerder mee gedaan aan zo’n challenge en ben benieuwd wat het resultaat word.  En zo leren jullie mij ook een beetje meer kennen. Dit is de vierde dag.

De achtergrond is door mij zelf gemaakt en er staat een copyright op, dit plaatje mag door niemand overgenomen worden dan dat er eerst toestemming gevraagd is! 

Tv-programma’s waar ik aan mee zou willen doen

Heb niet echt TV programma’s waaraan ik mee zou willen doen, soms denk ik wel om samen met vrienden een eigen tv programma op te zetten. Gewoon omdat mensen soms te vaak en te snel over ons oordelen en ze dan kunnen zien, ‘oh ik heb het helemaal mis’. Al lijkt me een rol hebben in een moord serie ook wel erg leuk, helaas ben ik alleen bang dat ik de tekst zo vaak zal vergeten dat het er gewoon niet van komt. Ook lijkt het me leuk om mee te doen aan Wedden dat ik het kan, maar ook daarbij denk ik nee doe maar niet…

Je favoriete plek

Natuurlijk heb ik wel een paar favoriete plekken zoals thuis op de bank in het beslag genomen hoekje, boven in mijn eigen kamer op mijn bed of in het bos. Maar mijn favoriete plekje blijft toch het strand, waarom? Omdat je daar tot rust komt, het geluid van de golven, het warme water in de hete zomer, strandkastelen bouwen of schrijven in het zand. Natuurlijk op een strandlaken zitten en lezen of even je ogen dicht doen om de rest van de geluiden te horen, al ben ik natuurlijk wel in voor een potje strand volleybal of voetbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.