30 day challenge – day 5

Er is weer een challenge gaande die ik zag op de blog van mijn peetzus. Heb nog niet eerder mee gedaan aan zo’n challenge en ben benieuwd wat het resultaat word.  En zo leren jullie mij ook een beetje meer kennen. Dit is de vijfde dag.

De achtergrond is door mij zelf gemaakt en er staat een copyright op, dit plaatje mag door niemand overgenomen worden dan dat er eerst toestemming gevraagd is! 

Wat je die dag gegeten hebt?
Wat ik die dag gegeten heb? Zoals vandaag woensdag 1 maart eten we vanavond Spinazie A La Crème, we eten op deze dagen altijd iets wat makkelijk, snel klaar en licht is. Omdat we woensdag avond altijd sporten. Zelf ben ik dol op wortels en op pasta.

Vijf bloggers die ik volg:

Zelf ben ik niet zo’n typ dat echt bloggers aan het volgen ben. De enige twee bloggers die ik echt volg is die van mijn peetzus Annika (zij schrijft over haar leven met een beperking) en Nakita (zij recenseert boeken en houd geregeld winacties). Mijn broer Sven heeft ook een blog, hij recenseert meer producten van verschillende merken. Er zijn natuurlijk ook andere bloggers die recenseren over boeken of over andere producten, alleen volg ik hun niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.