30 day challenge – day 8

Er is weer een challenge gaande die ik zag op de blog van mijn peetzus. Heb nog niet eerder mee gedaan aan zo’n challenge en ben benieuwd wat het resultaat word. En zo leren jullie mij ook een beetje meer kennen. Dit is de achtste dag.

De achtergrond is door mij zelf gemaakt en er staat een copyright op, dit plaatje mag door niemand overgenomen worden dan dat er eerst toestemming gevraagd is! 

Je dag:
Mijn dag ik neem even een dag van vrijdag, waarom vrijdag denken jullie? Vrijdag is normaal een drukke dag voor ons, boodschappen, eten klaar maken, vriendin van de metro halen, sporten etc. Nu weten jullie mijn dag haha nee hoor, zal wat meer uitleg geven over deze dag.
‘s morgens doen we de boodschappen, omdat het dan nog lekker rustig is. Geen mensen die voor je poten lopen, je opzij duwen of net voor je neus het laatste weggraaien en denken ‘haha deze is voor mij’. Natuurlijk trek ik tegenwoordig mijn scheur open en krijgt heel de supermarkt het te horen. Na het boodschappen doen, zeg maar gerust een uur tot twee uur later, rijden we eerst naar huis om te eten en de boodschappen uit de pakken. In de middag is het even voor jezelf lezen, computeren etc. Dan rond een uur of vier kwart over vier, haal ik mijn vriendin op van de metro. Ze eet bij ons en staat mijn ma alvast al te koken, rond vijven eten we dan. Na het eten en de tafel afgeruimd te hebben gaan we nog even zitten, voordat we onze spullen pakken. 18.30 spullen pakken handdoeken, slippers, shampoo (zit eigenlijk al standaard in mijn tas), haarborstel, sport kleding, schoenen, extra ondergoed en sokken. Soms trek ik mijn sportkleding alvast aan, ben niet echt de snelste. Rond 19.00 uur vertrekken we naar de sportschool (als we al omgekleed zijn, anders word dit 19.45), deze ligt ongeveer 10 tot 15 min van ons huis vandaan. 19.10/19.15 uur pakken het kaartje van de balie af, pakken water en lopen dan naar boven om ons om te kleden, spullen in het kluisje stoppen, sportschoenen aantrekken, deo op doen (tja zo iemand ben ik dan weer) en dan lopen we naar de zaal toe. Meestal zijn we al als eerste, de rest van de groep komt pas meestal als de les begint. Ook wel te laat dus. 19.30 uur sporten (Sh’bam). Sh’bam is een soort dans, je kan het vergelijken met Zumba zonder salsa, en dat soort dingen. Sh’bam  is een combinatie van alle dansstijlen die er zijn, een goede workout om je uithoudingsvermogen te trainen (zoek maar op YouTube).  Na Sh’bam douchen, aankleden en richting huis. Even zitten wat eten en wat drinken en dan naar bed. En dan is het al zaterdag en is de dag nog drukker, alleen niet voor mij 😛

Als ik de loterij win:

Als ik de loterij zou winnen zou ik een eigen huis nemen, die helemaal naar mij inrichten. Daarnaast zou ik een hond en een kat als huisdier nemen, natuurlijk ligt het er wel aan hoe groot het huis is. Verder zou ik als er nog wat overblijft een deel doneren aan het dieren asiel en aan de Cliniclowns waarom? Er zijn genoeg stichtingen waar je aan zou kunnen doneren, maar deze stichtingen worden vaak vergeten. Ook weet ik dat het geld dat je geeft aan de CliniClown echt goed terecht komt, hier heb ik zelf ervaring mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.