Harry Potter en de Gevangene van Azkaban [Film]

downloadTitel: Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Jaar: Mei 2007
Categorie: Fantasy, Sci-Fi
Speelduur: 142 minuten
Taal: Engels, Nederlands, Vlaams

Rating: music notemusic notemusic notemusic notemusic noteWatch Full Movie Online Streaming Online and Download

Beschrijving:
In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op. Hij vlucht weg en na een angstaanjagende rit met de Collectebus belandt hij in de Wegisweg. Daar hoort hij dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van jeweetwel uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt en het op hem gemunt heeft. Op Zweinstein leren Harry en zijn vrienden de manier waarop je een Hippogrief moet benaderen, hoe ze angstaanjagende Boemannen in iets grappigs kunnen veranderen, en zelfs hoe ze de tijd kunnen terugzetten. Ondertussen zweven de Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, dreigend rond de school en hebben een vreemd effect op Harry, terwijl een handlanger van de gehate Hij-die-niet-genoemd-mag-worden zich binnen de muren van het kasteel schuilhoudt. Harry heeft zijn lessen Verweer tegen de Zwarte Kunsten hard nodig! Geregisseerd door Alfonso Cuarón en gebaseerd op J.K. Rowlings derde boek. Een film die een wonderlijk en fascinerend verhaal vertelt, vol grappige momenten, spanning en het soort ademloze verrassingen die je alleen in een avontuur van Harry Potter kunt verwachten. Snode plannen uitgevoerd!

Beschrijving:
Harry Potter is één van mijn favoriete films geworden. Als Harry voor zijn derde jaar naar Zweinstein gaat staat hem iets te verwachten, de beruchte moordenaar Sirius Zwarts is ontsnapt uit Azkaban en iedereen denkt dat hij achter Harry aan zit, maar is dit wel waar?
Ik blijf het een bijzondere film vinden, waarom? Omdat het niet een gewone film is zoals de andere twee delen. De verdere reden zonder te spoilen kan ik helaas niet zeggen, omdat vele waarschijnlijk de film niet eens hebben gezien.
Natuurlijk heb ik deze film al vele malen keren gezien en blijf ze ook opnieuw kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.