Harry Potter en de Steen der Wijzen Film

HP 1 film

Titel: Harry Potter en de Steen der Wijzen
Jaar: 2001
Categorie: Sci-Fi, Fantasy, (Horror)
Speelduur: 147 minuten
Leeftijd: 6+

Beschrijving:
Dit is de betoverende verfilming gebaseerd op de wereld-bestseller van J.K. Rowling. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry Potter dat zijn overleden ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij zelf ook over magische krachten beschikt. Hij krijgt zijn opleiding aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Daar begint het avontuur van zijn leven. Harry blijkt een ware hoogvlieger in Zwerkbal en speelt een spannend schaakspel met levende schaakstukken op weg naar een ontmoeting met een zeer duistere magiër. Voor alle liefhebbers en fans van Harry Potter begint dit magische avontuur op Perron 9 3/4.

Recensie:
Na het eerste boek gelezen te hebben, was ik heel erg benieuwd naar de films. Helaas kwamen deze pas jaren later uit. Toen de eerste film in de bios draaide wilde ik er naar toe helaas kon dit niet. En wachtte ik rustig af op de dvd, deze gelijk gekocht en wauw. Ik was sprakeloos, ik vond deze zo goed dat ik ook nieuwsgierig naar de andere films was. De film is gebaseerd op de boeken van J.K. Rowling, met hier en daar een paar kleine veranderingen. Natuurlijk kan ook niet alles in de film terecht komen, maar de eerste vond ik erg leuk om te zien.
Er word aangegeven dat dit een horror verhaal is, dit is echt niet zo. Alleen de laatste hoofdstuk van de film kan wat schokkend zijn voor sommige kinderen, maar echt horror is het echter niet.

Voor meer recensie verwijs ik jullie naar het boek.Roblox Hack No Survey No Download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.