Schuld – Mel Wallis de Vries

schuldTitel: Schuld
Auteur: Mel Wallis de Vries
Jaar: 2015
Pagina’s: 224 blz.
Bindwijze: Hardcover
Uitgever: De Fontein
Categorie: Jeugd-Thriller
Prijs v.a.: €13,99

Rating: music notemusic notemusic notemusic notemusic note

Beschrijving:
Kort na elkaar plegen enkele leerlingen zelfmoord. Er lijkt geen verband tussen de jongeren te zijn. De politie bestempelt het dan ook als een trieste samenloop van omstandigheden.

Maar dan krijgt de 16-jarige Tess een brief die alles verandert: JIJ BENT DE VOLGENDE… Wanneer Tess alles probeert te ontrafelen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven. Maar niemand gelooft haar.

Eén waarschuwing: zorg dat je naam niet op de lijst staat.

Recensie:
Mel Mel Mel wat heeft u toch weer een goed boek geschreven, zoveel spanning die erin zit. De moordenaar is niet de persoon die je zou verwachten. Alweer heeft Mel Wallis de Vries een top boek geschreven. Ik heb heb boek in ene keer uitgelezen. De hoofdstukken zijn goed aangegeven van wie bij welk persoon hoort, de lettertype is erg fijn om te lezen ook voor mensen met dyslexie is dit een goed boek om te lezen. En toch aan het einde van dit boek zijn er zoveel vragen die je aan de auteur wilt stellen, bijvoorbeeld hoe het komt dat deze personen op de lijst staan. Ook is er duidelijke informatie over de hoofdpersonages aanwezig. Ik kijk zeker uit naar het volgende boek, kan niet wachten totdat er een nieuwe uit is.

2 Comments

  1. johng350@gmail.com'

    Howdy very nice web site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionallyI am glad to search out so many helpful info here in the put up, we want develop more techniques in this regard, thanks for sharing. gddeedekgkbd

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.