Harry Potter expo

5 juli ben ik samen met twee andere meiden naar Harry Potter – The Exhibition geweest in Brussel (België). De heen reis verliep vlot, het was goed opletten bij welk station je uit moest stappen. Zoals we gewend zijn dat het omgeroepen wordt, word dat in België maar bij bepaalde stations of helemaal niet gedaan. Wat mij erg opviel is dat er veel Frans gesproken word, echt met de Nederlanders en de Belgische werd niet bepaald rekening gehouden qua praten. Helaas moest je dit geregeld zeggen, gelukkig spraken er veel wel Engels.

Metro

De metro’s in België, was wel even wennen. Het gevoel alsof je in een achtbaan zit. De muren stonden vol met beelden, aan het plafond hingen wezens. Dat was echt super gaaf om te zien, het gaf je het gevoel dat je een beetje in Amerika zat.

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

De expo zelf was die dag heel erg druk, we stonden in een lange rij. Het duurde bestrij lang voordat we naar binnen konden, hierdoor waren we zelfs erg over tijd. Maar goed dat maakte niet uit, de expo zelf was erg gaaf. Kleine rugzakken mochten niet mee naar binnen, alleen kleine tasjes waar net je mobiel in kan. Het kluisje kost €1,- en dit bedrag krijg je ook niet meer terug.

Zodra je door de deuren heen gaat worden er eerst drie mensen gesorteerd, dit hoeft niet als je niet wilt. Het is geheel vrijwillig. Na de sorteer ceremonie loop je door en kom je terecht in een kleine hal waar je eerst een film gaat zien, daarna schuiven de gordijnen open en zie je de rode stoomlocomotief ook wel de Zweinstein express. Weer loop je verder en hoor je het gezang van de Dikke Dame zoals in Harry’s derde jaar, nu begint je reis pas echt. Je loopt langs tafels en lage podiums, waar je de kledij kunt bewonderen, de bedden van Harry en Ron ziet, zo ook de overige personages uit de Harry Potter reeks. Het enige nadeel aan deze expo is dat het heel erg donker was, je kon niet normaal foto’s maken. Een flits is verboden, hiervoor heb ik ruzie lopen schoppen met een Franse. Het spijt me, maar vond het erg raar dat je niet mag flitsen, terwijl het te donker is. Sommige foto’s die hier geplaatst worden kun je moeilijk zien, ik heb geprobeerd het te bewerken, maar helaas mislukte dit. Het andere nadeel is ook wel dat alle beelden van de personages geen hoofden hadden.

De activiteiten die je daar kon doen, was alleen voor kinderen. Hier werden wij als Young Adult op aangesproken, het is toch leuk als je met vrienden bent om toch ook even een Mandragora eruit te trekken, op Hagrids stoel zitten of de Slurk door een ring te gooien? Dit werd dooik met slurkr onze Fransen niet gewaardeerd helaas, toch hebben wij foto’s kunnen schieten en toch zo een leuke dag ervan gemaakt. Ook al moesten wij dit stiekem doen.

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Wij hebben zo’n twee uur rond gelopen, foto’s geschoten, veel gelachen en natuurlijk hebben mijn vrienden een souvenir gekocht en meegenomen. Daarna onze tassen opgehaald en zijn we weer terug naar de metro gelopen, onderweg hebben we nog wat foto’s geschoten en veel gelachen.

Ook hebben Sharon mijn vriendin en ik nog gebatteld, helaas krijg ik de foto niet goed op deze pagina. Sorry voor de onduidelijke foto. ik en Sharon battlen

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.