The 100 [serie]

the-100

Titel: The 100
Jaar: 2014
Categorie: Fantasy, Sci-Fi, Romantiek, Drama, Avontuur, Thriller, Horror
Speelduur: –
Leeftijd: 12+
Taal: Engels | Ondertiteling: Nederlands

Beschrijving:
Zevenennegentig jaar na een nucleair Armageddon worden honderd jeugdige gevangenen teruggestuurd naar de Aarde om de leefomstandigheden te testen. Onder hen zijn Clarke, waaghals Finn en de zussen Bellamy en Octavia, die moeten leren omgaan met onvoorspelbare omstandigheden, onbekende roofdieren en elkaar… anders zal het menselijk ras onherroepelijk ten onder gaan!

Recensie:
The 100 serie, man wat een goede serie. Zoveel spanning, avontuur en onverwachte momenten. Ook een hoorn die geblazen word, wat zou het betekenen, wat heeft het te betekenen, wat kan het zijn. Ik heb geen minuut weggekeken of doorgespoeld, ik wil weten hoe het eindigde, hoeveel personen er over zouden blijven. Je zou denken dat de personen op de afbeelding over zouden blijven als enige, totaal niet. Zo onverwachte dingen, echt een hele goede serie. I love it. Maar ook, de “aardse” en de 100 hoe gaat dat aflopen, komt er liefde of zijn en is iedereen vijand.

Ik ben echt heel erg benieuwd naar seizoen 3, ik kan niet wachten totdat deze uit komt. Deze recensie is van seizoen 1 en seizoen 2 samen. Vandaar dat de speelduur onbekend is.

Ik geef deze serie ***** Sterren, soms zou ik willen dat er meer sterren zou bestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.