30 day Challenge – day 9

Er is weer een challenge gaande die ik zag op de blog van mijn peetzus. Heb nog niet eerder mee gedaan aan zo’n challenge en ben benieuwd wat het resultaat word. Dit is de negende dag.

De achtergrond is door mij zelf gemaakt en er staat een copyright op, dit plaatje mag door niemand overgenomen worden dan dat er eerst toestemming gevraagd is! 

Je klas

Al sinds juni 2016 zit ik niet meer op school, de klas van die tijd was niet echt bepaald een pretje. Zeg maar gerust de hele schooljaren niet. Of ik ooit nog naar school zou gaan weet ik niet, hooguit misschien de BBL kant. BBL betekend voor diegene die niet weten wat het is. Dat je één dag in de week naar school gaan en rest van de dagen aan het werk bent. Als ik een nieuwe opleiding ga starten zal dat waarschijnlijk ergens in de sportwereld zijn, de zorg daar ben ik op uit gekeken.

Gênante momenten

Haha dat zouden jullie wel willen weten he? Helaas ga ik jullie die natuurlijk niet zeggen, daar zijn ze te gênant voor. En dan spreek ik natuurlijk niet over het vallen van de trap. Oké ik vertel jullie er één. Het was donderdag avond en liep de sportschool in, ik vroeg aan degene achter de balie voor de groepsles die die avond gegeven zou worden. Ik vroeg is het in de balletzaal i.p.v. de balancezaal. Yep oeps, gelukkig konden ze er om lachen, gelukkig ikzelf ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.