Fataal spel – Chinouk Thijssen

Afbeeldingsresultaat voor fataal spel197 blz
Hardcover
April 2018
9789044830910
Clavis
Young Adult 

Beschrijving:
Wat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is ontvoerd, stuurt de kidnapper allerlei opdrachten naar Carmen. Alleen als ze gewillig meespeelt en alle raadsels oplost, zien de twee meiden elkaar nog terug. Althans, dat is wat de dader beweert. Samen met haar vrienden voert Carmen de bevelen uit, maar de uitdagingen worden steeds extremer en gevaarlijker. Hoe ver zal ze gaan om haar zus te redden?

Recensie:
Na een andere reeks van chinouk Thijssen heeft ze opnieuw een boek uitgebracht, maar dit keer met als heftig thema.

Jessie en Carmen zijn twee zussen van elkaar, iedereen ziet hen als een tweeling, ze lijken veel op elkaar, alleen hun leeftijd is verschillend. Als Jessie tijdens een feest van de trap geduwd word komt ze in het ziekenhuis terecht waarnaar ze ontvoerd word. Carmen komt erachter dat hun zielen met elkaar verbonden zijn, alles wat ze Jessie aan doen voelt Carmen. Het begint bij een paar briefjes maar al snel ontdekt Carmen dat geen ontvoering meer is maar een ziek spelletje. Zal ze achter de waarheid komen en kan ze haar zus nog op tijd redden?

Fataal spel sleept je van de eerste tot de laatste bladzijde mee in het verhaal. Je wilt het niet naast je neerleggen en wilt weten hoe het afloopt en wie de dader of daders zijn. Het boek zit vol met emoties, onzekerheden en wraakzuchtig. Je denkt iemand te kennen en heel erg te vertrouwen, maar wat als diegene helemaal niet te vertrouwen is? Dat lees je in Fataal Spel.

Heb heel erg genoten van het verhaal, je voelde de pijn, angst en frustraties. Het boek heeft zoveel emoties, dat zelfs je eigen emoties laat mee lopen. Dit boek moet je gewoon gelezen hebben. Zoveel spanning en avontuur.

Afbeeldingsresultaat voor 5 sterren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.