Harry Potter en de Geheime Kamer

hp 2 filmTitel: Harry Potter en de Geheime Kamer
Jaar: 2002
Speelduur: 155 minuten
Leeftijd: 6+
Categorie: Jeugd, Magie, Fantasy

Rating: music notemusic notemusic notemusic notemusic note

Beschrijving:
Auto’s vliegen, bomen vechten terug en een geheimzinnige elf komt Harry Potter waarschuwen, net nu hij aan het tweede jaar van zijn verbazingwekkende ontdekkingstocht in de wereld van hekserij en hocus-pocus wil beginnen. Sprekende spinnen, brulbrieven en Harry die, tot afgrijzen van zijn vrienden, ontdekt dat hij de taal van de slangen spreekt … het wordt een bewogen jaar op Zweinstein, met toverduels, op hol geslagen beukers en een onheilspellende, met bloed geschreven boodschap: de Geheime Kamer is geopend. Om Zweinstein te redden zullen Harry, Ron en Hermelien al hun magische krachten en moed moeten bundelen. Deze betoverende verfilming van J.K. Rowlings tweede boek zal je doen schaterlachen en verstenen van angst. Want Harry Potter is meer dan een tovenaar, hij is een echte held!

Recensie:
Het tweede deel van de Harry Potter reeks. Harry moet Ron’s zusje redden uit de geheime kamer. De film is erg leuk om te zien, zeker voor de jeugd en voor kinderen. Ik vond dat Ron in deze film af en toe een echte meid kan zijn, dit is erg leuk om te zien en natuurlijk ook humoristisch. Soms kan ik me best irriteren aan de egoïsme van Smalhart en vraag ik mezelf ook af hoe komt het dat iedereen hem zo goed vind.
Verder is het echt een leuke film om te zien en Dobby is een echte leukerd zo’n iemand zou je zelf ook willen hebben als is het alleen maar om hem als knuffel te gebruiken haha.

Ik geef deze film **** sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.