Harry Potter en de Relieken van de Dood (film p.2)

hp deel 7 p. 2

Titel: Harry Potter en de Relieken van de Dood (Harry Potter and the Deathly Hallows) Part 2
Jaar: Juli 2011
Categorie: Sci-Fi, Fantasy, (Horror)
Speelduur: 125 minuten
Leeftijd: 12+

Beschrijving:
In Harry Potter and the Deathly Hallows™ – Part 2 het allerlaatste deel van de Harry Potter-filmreeks, barst de strijd pas echt los tussen de goede en kwade krachten binnen de tovenaarswereld. Niemand is nog veilig en niets is meer wat het ooit was. Harry Potter komt steeds dichterbij de allesbeslissende confrontatie met de Heer van het Duister en zal als Uitverkorene misschien wel het ultieme offer moeten brengen. Het einde nadert. Dit is het slot.

Recensie:
It’s all of the ends, het laatste deel van de Harry Potter reeks. Vind het echt heel erg jammer dat dit het laatste deel is. Zou nog wel meer willen zien. In deze laatste strijd tegen Voldemort, man oh man wat een goed en mooi einde. Ik heb bij dit deel zo gehuild, zoveel emotie die er vrij is gekomen. Het geraakt worden door de hele film. Het schoolhoofd die sterft voor liefde, maar zijn laatste herinnering deelt. De zoektocht naar de laatste gruzelementen. Niet weten of Harry of Marcel Voldemort dood, de slang die zo echt lijkt. Zou deze film ook in 3D willen zien.
Deze film is echte één van mijn favoriete geworden, super goede film. Zeker een aanrader, Je krijgt zoveel antwoorden op de vragen waar je mee zit. De film wordt echt duidelijk vertelt vanuit het boek gezien. Ik kan gewoon verder niks meer erover zeggen.

Zeker ***** sterren waart, als ik meer sterren kon geven had ik dit gedaan.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.