Harry Potter spell tag

Aangezien ik een echte Potter-fan ben en geregeld opzoek ben naar Harry Potter tags, kwam ik deze tegen bij Kwante in Wonderland. Omdat alle vragen in het Engels zijn, zal ik daaronder alles in het Nederlands zetten. Zodat het voor iedereen leesbaar is.

Waarschijnlijk vragen jullie je af, waarom zo’n enorme fan?
Er is in het verleden heel veel gebeurd, de Harry Potter reeks heeft mij op de been gehouden. Dit kunnen jullie lezen in de vorige Harry Potter Tag

 


Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand. Expecto Patronum: A childhood book connected to good memories
Een kinderboek dat je herinnert aan goede momenten

Of het nu echt goede herinneringen zijn weet ik niet, natuurlijk hou ik goede herinneringen aan het boek van Harry Potter. Aan de boeken van Ben de Raaf


Expelliarmus: A book that took you by surprise
Een boek dat je heeft laten verrassenPhoto of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Harry Potter and the Cursud Child. Dit boek heeft mij laten verrassen, omdat er verschillende meningen over waren. De meeste vonden het niks, omdat het een script is. Bij de Engelse versie hiervan, vond ik het meer als een verhaal lezen en bij de Nederlandse meer een script. Zelf had ik gedacht dat ik het boek niks zou vinden, maar toe nu toe is het een grappig verhaal. Persoonlijk vond ik dat Engelse beter lezen dan de Nederlandse.


Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.
Prior Incantato: The last book you read.
Het laatste boek dat je hebt gelezen

Het laatste boek dat ik heb gelezen is Duizend Hoog. Wat één van mijn favoriete boek is geworden, het boek ik nog niet helemaal uit.

 

Alohamora: A book that introduced you to a genre you had not Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.considered before.
Een boek dat waarvan je de genre niet had overwogen om te lezen

Dat is een roman, zelf heb ik het niet op romans, het kleffe gedoe etc. Toch zijn er wel een aantal romans die ik wel leuk vind en less, meest van de tijd is dit een gecombineerde genre.

 


Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.Riddikulus: A funny book you’ve read.
Een grappig boek dat je hebt gelezen

Ik denk dat dat toch echt een heel oud boek is van Ben de Raaf, hierin staat mijn naam ook. De auteur heeft het zo geschreven dat niemand het goed kan uitspreken of er iets anders van maakt. Hier heb ik best veel om gelachen. Maar als het een Young Adult boek is, zou het

Sonorus: A book you think everbody should know about.
Een boek dat iedereen moet weten

Een boek die iedereen zou moeten lezen is Like Me! van Caja Cazemier. Het boek gaat over een meisje met een bijzondere naam Zilver, ze gaat voor het eerst naar de middelbare school. Dezelfde school als waar haar oudere zus Zonne ook op zit, zij is erg populair en iedereen mag haar. Totdat Zilver naar school gaat, loopt alles anders. Ze word gepest en betrekken haar lesbische ouders erbij.

 


Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.
Obliviate: A book or spoiler you would like to forget having read.
Een boek of een spoiler dat je graag wilt vergeten

Het boek wat ik graag zou willen vergeten is het boek van Miranda Hillers. Iedereen was hier te spreken over en dacht laat ik het is proberen, uit eindelijk heb ik het boek een dag later terug gebracht naar de bibliotheek zonder het uit te lezen. Niet omdat het boek zo slecht was, maar meer over het feit waar het verhaal over gaat. Niet mijn ding.


Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.Imperio: A book you had to read for school.
Een boek dat je hebt gelezen voor school

Gelukkig mochten wij de boeken zelf uitkiezen die we wilde lezen en waar we een boekbespreking/verslag over moesten maken. Mijn eerste boekverslag die ik moest maken was Harry Potter en de Gevangene van Azkaban.


Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.Crucio: A book that was painful to read.
Een boek dat pijnlijk was om te lezen

Spijt van Carry Slee. Dit boek bracht zoveel herinneringen naar boven, zoveel slechte herinneringen bij alles wat ik heb meegemaakt. Ik herkende mij zoveel in dit boek, dat het gewoon echt eng werd.

 

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.
Avada Kedavra: A book that could kill (interpret as you will).
Een boek wat moordend is om te lezen?

Harry Potter en de Relieken van de Dood. Dit boek heeft mij teveel laten huilen, de pijn, angst en de spanning die je voelde. Wordt het op een gegeven moment gewoon teveel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.