Hart van Vuur – Miranda Peters

Blz. : 300 blz

Bindwijze: Paperback

Jaar : Oktober 2018

Uitgever : Dutch Venture Publishing

 

Beschrijving:

Nu Siem in handen is van een onbekende en onzichtbare vijand, zit er voor Hester maar één ding op: ze vertrekt halsoverkop naar Groningen om hem te zoeken. Sinds ze de waarheid weet over haar bovenmenselijke kracht en de reden dat Siem het met haar heeft uitgemaakt, zet ze alles op alles om hem te redden, maar dat valt niet mee.

 

Recensie:

Het tweede deel in de Gaia trilogie is het spannende vervolg over Hester en haar avonturen.

Miranda Peters weet opnieuw een spannend en goed verhaal te vertellen, je zit meteen in het verhaal en wilt het geen moment aan de kant leggen ook rees je zo door het verhaal heen. Er worden geen moeilijke woorden gebruikt, wat het fijne ervan is.

Hester komt opnieuw in de problemen als ze Siem probeert te redden, maar ook wilt ze zelf meer te weten te komen over haar menselijke krachten.  De personages worden in het tweede deel meer als volwassenen neer gezet wat je in het eerste deel veel miste, ook de geloofwaardigheid is in deel 2 veel meer. Miranda weet het verhaal sterk en krachtig te maken, wat je in deel 1 miste. Je komt ook steeds meer te weten over Hester en Siem. Toch waren er wel een paar kleine stukjes wat het ongeloofwaardig maakt, maar ik moet zeggen dat het een hele verbetering is. De auteur is duidelijk aan het groeien.

ik geef 4 sterren

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.