Insidious {3}

Insidious 3 film

Titel: Insidious part 3
Jaar: 2015
Categorie: Horror, Sci-Fi, Fantasy
Speelduur: 97 minuten
Leeftijd: 16+

Beschrijving:
Het verhaal van dit derde deel speelt zich af voordat de Lambert familie door spoken geterroriseerd werd. Chapter 3 draait om tienermeisje Quinn, die wordt lastiggevallen door kwaadaardige entiteiten. Haar vader Sean roept daarop de hulp in van medium Elise Rainier.
Leigh Whannell maakt met Insidious: Chapter 3 zijn regiedebuut. Hij schreef zelf het scenario en zal ook in de film te zien zijn als Specs, de assistent van Elise.

Recensie:
Insidious part 3 het laatste deel van de Insidious reeks die uitgekomen is. Chapter of part 3, moet je zien als de eerste insidious reeks. Laat me zeggen, net zoals bij Monster en Co. Daarvan is deel 2 eigenlijk het eerste deel. Insidious part 3, is de meest schrikbaren reeks van alle delen die er zijn. Je ziet meer geesten, demonen en andere rare snuiters. Je schrikt je eigenlijk best vaak te pletter, waarvan je zelfs met een lampje aan slaapt. Part 3 is niet geschikt voor mensen die bang zijn voor horror, voor mensen die snel bang zijn. Nee kijk deze film in ieder geval niet alleen, maar samen. Ik kan er niks anders van maken. Zelf vond ik deze film op bepaalde punten wel schrikbarend waarvan ik echt dacht, ik slaap vanavond met licht aan.

Een kleine recensie, maar ik kan niks anders zeggen dan een top serie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.