Percy Jackson en de andere helden – Rick Riordan

Percy JacksonAuteur: Rick Riordan
Titel: Percy Jackson en de andere helden
Jaar: 2015
Pagina’s: 176 blz
Bindwijze: Peperback
Uitgever: Van Goor
Taal: Nederlands
Categorie: Jeugd, Young Adults
Prijs: €12,50
Verwachte lever data: 10-09-2015

Beschrijving:
De bekende helden uit Percy Jackson en de Olympiers, De helden van Olympus en De avonturen van de familie Kanebundelen hun krachten om samen te strijden tegen het kwaad.
In De zoon van Sobek onderzoekt Carter Kane geruchten over een monster dat gezien is op Long Island. Daar ontmoet hij de mysterieuze jongen Percy Jackson en hun ontmoeting is niet bepaald vriendelijk. De tovenaar en de halfgod moeten het samen opnemen tegen een gigantisch monster.
Een maand later ontmoet Annabeth Chase in De scepter van Serapsis de zus van Carter, Sadie. De dochter van Athena en de jonge magiër uit Brooklyn nemen het op tegen een vijand uit de oude wereld, Serapis. Nog verontrustender dan deze op macht beluste god zelf, is de openbaring dat hij wordt bestuurd door iemand die Sadie maar al te goed kent…
In De kroon van Ptolomy dreigen er nieuwe problemen. Een oude Egyptische magier genaamd Setne, is uit de dood opgestaan en experimenteert met Egyptische en Griekse magie in een poging om zelf een god te worden. Zijn krachten zijn zo groot, dat de vier helden samen zullen moeten werken om hem te verslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.