Poltergeist {1}

poltergeist 1 2015 film

Titel: Poltergeist [1]
Jaar: 2015 (1e film 2007)
Categorie: Sci-Fi, Horror, Fantasy
Speelduur: 114 minuten
Leeftijd: 16+
Status: Opnieuw uitgebracht

Beschrijving:
Legendarisch filmmaker Sam Raimi en regisseur Gil Kenan maken een hervertelling en moderne versie van het klassieke verhaal van een familie wiens nieuwe huis bezeten is door kwade geesten. De aanvallen van de angstaanjagende geesten escaleren al snel als ze de jongste dochter van het gezin ontvoeren. De familie moet alles op alles zetten om haar te kunnen redden!

Recensie:
Hu?… zullen sommige van jullie denken, 2015??…. Ja, dat klopt. Poltergeist komt opnieuw in de bioscopen. De 2007 film, wordt ‘waarschijnlijk’ in een nieuw jasje gestoken. En opnieuw uitgebracht. Vandaar dat ik ook 2015 er neer heb gezet. Ook deze reeks bestaat net zoals insidious uit 3 delen, dit is het eerste deel.

Toen ik de reclame zag met de trailer wilde ik deze wel zien, het leek me een spannende film en dacht ook dat het een nieuwe film was. Maar zodra ik ging kijken, bleek dit al een hele oude film te zijn. Maar goed, buiten de vraag om is het nieuw op oud. Is mijn recensie over deze film, is dit één van de vele slappe films die ik ook heb gezien, ik voelde totaal geen spanning en zat meer op mijn telefoon te WhatsAppen dan te kijken. De film zelf zat wel goed in elkaar, maar miste de complete spanning. De demonen/geesten die je te zien krijgt, was alleen op het laatste gedeelte even. Wie naar de bioscoop is geweest naar deze film, zal compleet spijt hebben gekregen. Normaal gesproken vind ik alle films wel leuk, maar ik zou deze film echt niet opnieuw willen bekijken. Wel ben ik nieuwsgierig naar deel 2 en deel 3, maar zijn deze ook net zo? Laat ik ze liever links liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.