Verdoofd – Cis Meijer

verdoofd

Auteur: Cis Meijer
Titel: Verdoofd
Jaar: 2014
Pagina’s: 240 blz
Bindwijze: Hardcover
Uitgever: De Fontein
Taal: Nederlands
Categorie: Jeugd, Young Adults
Prijs v.a.: €13,99

Beschrijving:
Lotte begint in Parijs aan een beklemmende zoektocht naar haar verdwenen zus Nina. In de sinistere catacomben onder de stad belandt Lotte in een levensgevaarlijke situatie. Iemand achtervolgt haar. Wie en waarom? Wordt ze echt aangevallen of hallucineert ze? Tot overmaat van ramp gelooft niemand dat Nina werkelijk in gevaar is. Lotte ontdekt de schaduwzijde van de Parijse kunstwereld. De tijd dringt Zal ze Nina vinden? Voor de fans van Mel Wallis de Vries.

Recensie:
Jeugd-thriller? Euhm… even nadenken. Nee het is absoluut geen thriller maar een boek wat lekker wegleest, pas aan het einde van het verhaal wordt het een beetje spannend. Zelf vind ik dit geen YA boek, maar een gewone jeugd boek. Dit komt waarschijnlijk, door het verhaal zelf. Het woord zinderende spannende Young Adults- trhiller klopt niet. Het is absoluut geen thriller, zelf kom ik er even niet helemaal uit wat het nu werkelijk is voor verhaal. Young Adults vind ik ook te hoog gegrepen, het boek is meer voor de jeugd.

Buiten alles om is het verhaal leuk om te lezen, het leest vlot weg en je bent er in principe zo door heen. Het verhaal is wel spannend, maar zoals eerder beschreven pas aan het einde. De zoektocht naar haar zus had het verhaal zo een beetje ups en downs, maar toch raad ik dit boek aan om te lezen.
Ik geef voor dit boek **** sterren, heel erg leuk boek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.