Wij leugenaars – E. Lockhart

 AuteurWij leugenaars: E. Lockhart
 Titel: Wij leugenaars
 Jaar: 2015
 Pagina's: 240 blz.
 Bindwijze: Paperback
 Uitgever: De Fontein
 Taal: Nederlands, Engels, Frans
 Categorie: Young Adults
 Prijs v.a.: €14,99

 

 Beschrijving: 
 
Cadence is de oudste kleindochter van de machtige familie Sinclair. Elk jaar brengt ze de zomer door op het privé-eiland van haar opa.  Heerlijke vakanties met neef Johnny, nicht Mirren en de knappe buitenstaander Gat. Ze vormen een hechte club. Tijdens hun 15e zomer  worden Cadence en Gat verliefd op elkaar. En dan gebeurt er iets onomkeerbaars. 
 Nu is Cadence na twee jaar afwezigheid voor het eerst terug op het eiland. Geteisterd door zware migraine probeert ze te achterhalen wat er  die zomer is gebeurd. Haar familie zwijgt in alle talen. Langzaam komen de herinneringen boven, maar daarmee ook de leugens en familiegeheimen.

Recensie:
Na zoveel verhalen gehoord te hebben over dit boek, besloot ik het zelf ook te gaan lezen. In het begin vond ik het best wel een beetje 'te' langdradig, na wat verder gelezen te hebben werd het wel iets beter. Er staan duidelijke informatie over de hoofdpersonages die je wel gelezen moet hebben om het hele verhaal te kunnen snappen. Het verhaal op zich vond ik wel goed om te lezen, al was het Engels beter en leuker om te lezen. Het einde van het verhaal had ik totaal niet verwacht, waarvan ik dacht dat het een langdradig verhaal zou worden. Werd het ineens spannend. Het einde was totaal geen voorspeld iets, totaal onverwachte dingen. 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.