Verstrengelde Vleugels – Vanessa Gerrits

Afbeeldingsresultaat voor verstrengelde vleugels* 320 blz
* Paperback
* 9789492585219
* Juni 2018
* Dutch Venture Publishing
* Young Adult / Roman

Beschrijving:
Negentien jaar nadat Max Lucy’s vleugels stal, is er een nieuwe vleugeldief aan het werk in Nieuw-Anvers. Terwijl de Engel en de Kraai jacht maken op de mysterieuze dader balanceert hun levensgeluk meer dan ooit op de rand van een mes.
Want de vendetta van ‘de Krijger’? Die is persoonlijk.
In een race tegen de klok zullen Lucy en Max dingen moeten doen die ze nooit voor mogelijk hielden. Met een alliantie van nieuwe vrienden en oude vijanden proberen ze hun wereld te beschermen, maar ver weg van de Korf drijven onbekende volkeren en onzekere tijden hun tot het uiterste.
Wanneer vergiffenis verleden tijd is, is de toekomst misschien wel wankeler dan ooit…

Recensie:
Een verrassend, pakkend en goed einde in de laatste Trilogie deel van De Vleugels trilogie. Je zou denken dat na de vorige twee delen de rust voor Max en Lucy hen tegemoet komt, maar niets is minder waar. Opnieuw belanden ze in vol avontuur, maar dit keer moeten ze hun wereld beschermen om samen te werken met vrienden en oude vijanden.

Het valt me op dat er in dit deel van de trilogie, meer twee namen in voorkomen voor één persoon. Dit lees je niet veel en maakte het verhaal daarom ook leuker om te lezen. Het verhaal gaat van grappig naar romantiek, naar actie en avontuur. Kunnen Max en Lucy nog wel samen blijven en hoe zal het verder gaan in hun relatie? Het boek lees je snel uit, je wilt het niet wegleggen. Ik geef toe dat ik dit deel het beste uit de trilogie vind. De delen zijn niet los van elkaar te lezen.

Ik geef dit deel Afbeeldingsresultaat voor 5 sterren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.